- Hotel naam
- Hotel Eindhoven-Best
- Adres
- Eindhovenseweg - Zuid 144
- Postcode en plaats
- 5683PX Best
- Locatie
- Open in Google Maps
Menukaart

Ei gerechten
Uitsmijter met drie eieren
10,00 Keuze uit: ham, kaas, rosbief of spek
Boerenomelet met drie eieren
10,00 Paddenstoelen, spek en tuinkruiden
Visomelet met drie eieren
12,00 Gerookte Noorse zalm
Kaasomelet met drie eieren
10,00 Gesmolten Gruyère

Brood gerechten
Classic carpaccio
13,00 Truffelmayonaise, Parmezaanse kaas, rucola en pijnboompitten
Rundvlees kroketten
9,50 Twee kroketten met mosterd
Hollandse garnalen kroketten
14,50 Twee kroketten met gefrituurde peterselie en cocktailsaus
Gerookte Noorse zalm
15,00 Mierikswortel, kappertjes en zoetzure rode ui op een desem baguette
Langzaam gegaard varkensribstuk
12,00 Mosterd dressing op een desem baguette
Langzaam gegaarde Indonesische rendang
13,00 Zoetzure komkommer op een desem baguette
Huisgemaakte eiersalade
9,00 Rode ui, bieslook op een desem baguette

Soep
Kruidige tomatensoep
7,00 Basilicumolie en crème fraîche
Uiensoep
8,50 Gegratineerd met gruyère
Aspergesoep
9,00 “Bikinisandwich” met pata negra en truffelboter

Lunch gerechten
Hamburger uit de houtskooloven
18,00 Sesambroodje, koolsla, BBQ-saus en huisgemaakte friet
Kipsaté uit de houtskooloven
19,00 Pindasaus, atjar en huisgemaakte friet
Zalm teriyaki
23,50 Gewokte udon noodles, paksoi en taugé
Escargots beurre de Paris
14,00 Slakken in kruidenboter met sinaasappel
Butcherpaté
14,00 Zoetzure groenten en salade
Pasteitje van bospaddenstoelen
16,00 Bospaddenstoelenragout
Artisjok en croûte
20,00 Bladerdeeg gevuld met artisjok, kalamata en zoete ui
Steak tartaar
15,00 Tartaar van rundvlees met paddenstoelenmayonaise en croutons
Poké bowl
16,00 Sushirijst, edamame bonen, zeewiersalade, wasabi crackers, zalm, mango en soja
Optie: vegan

Salades
Caesar salade
16,00 Romaine sla, Parmezaanse kaas, ansjovis, croutons en ei
Keuze uit: gamba, kip of vegetarisch
Salade niçoise
17,00 Gegrilde tonijn, bonen, gekookt ei en aardappel
Geitenkaas salade
14,00 Warme geitenkaas met honing en noten