Direct naar de contentDirect naar de footer
Pssst... kom Proefslapen!
Pssst... kom Proefslapen!

Ontdek als een van de eerste gasten ons nieuwe hotel!

Actievoorwaarden Proefslaapactie

van Valk Exclusief Hotel Eindhoven-Best.

Hoe worden de winnaars geïnformeerd?
De winnaars worden 10 weken lang elke week bekendgemaakt. Dit zal gebeuren via onze hall of fame op onze website. Deze bekendmaking komt ook terug op onze Social Media kanalen; Facebook Hotel Eindhoven-Best, Instagram @hoteleindhovenbest. Aanvullende informatie voor de winnaars wordt verstrekt aan de gelukkigen via de mail.

Wat bieden wij u aan:
Wij bieden u één overnachting inclusief ontbijt en toeristenbelasting voor twee personen aan in een comfort kamer. Houdt er rekening mee dat extra kosten zoals eventuele restaurant- of hotelbarkosten en kosten voor een boeking van meer dan twee personen niet inbegrepen zijn en volledig voor eigen rekening zullen zijn.

Wanneer kunnen wij u verwelkomen:
Wij ontvangen u graag rondom april 2023 tot en met juli. De feestdagen, zoals pasen, Pinksteren en moederdag zijn uitgesloten van de actie en vanaf 1 juli is het niet meer mogelijk om gebruik te maken van de proefslaapactie. Per dag hanteren wij een maximum aantal kamers. Hierdoor kan het zijn dat uw gewenste datum niet meer beschikbaar zal zijn. Wij vragen u in dit geval een keuze te maken uit één van de alternatieve data. Daarnaast dient de reservering op naam te staan van de winnaar van de proefslaapactie en kan niet worden doorgegeven/verkocht aan derden. Wij zullen u daarom bij het inchecken vragen om een geldig legitimatiebewijs.

Wat verwachten wij van u:
Omdat wij erg benieuwd zijn naar uw mening en feedback, bent u tijdens uw verblijf op een bijzondere missie: genieten in ons hotel terwijl u het test! Ons hotel verkeert in de openingsfase. Daarom vragen wij u om als een van de eerste gasten uw feedback m.b.t. de service, kwaliteit en faciliteiten persoonlijk met ons te delen. Na afloop van uw verblijf vragen wij u een enquête in te vullen. Op deze manier kunnen wij gericht aan de slag met uw feedback. Daarnaast hopen wij dat u uw unieke ervaring als proefslaper met uw vrienden en familie én op social media zal delen.

Overige voorwaarden:

  • Het selecteren van winnaars verloopt via loting. Aan de uitslag of bekendmaking kunnen geen rechten worden ontleend.
  • Nadat de reservering gemaakt is, kan deze reservering niet meer worden geannuleerd en/of gewijzigd worden. Daarnaast is de actie niet te verzilveren op een datum buiten de aangegeven proefslaap-periode. Helaas is het niet mogelijk om buiten de door ons opgestelde periode te verblijven.
  • Proefslapen kan slechts één keer per winnaar. Indien gewenst kan de reservering met een of meerdere nachten worden uitgebreid tegen de op dat moment geldende tarieven.
  • Heeft u gewonnen? Vanaf het moment dat wij contact met u opnemen heeft u 14 dagen de tijd om uw boeking te maken. Na deze periode vervalt helaas het recht op de reservering.
  • Heeft u niet gewonnen? Niet getreurd! Voor aankomende periode zullen er verschillende openingsacties worden aangeboden. Houd onze website en socials hiervoor goed in de gaten.
  • De overnachting is niet overdraagbaar. Als winnaar dient u dus persoonlijk gebruik te maken van het proefslapen. Indien er een reservering wordt gemaakt door een ander persoon behouden wij het recht om de reservering te annuleren.
  • Met deelname geeft u ons toestemming uw naam, indien u als winnaar wordt uitgekozen, te noemen op onze website.