Direct naar de contentDirect naar de footer

Bouwupdates van Hotel Eindhoven-Best

Op een zonnige dag (26 mei 2020) werd de eerste paal van Hotel Eindhoven-Best in de grond geslagen. In de tussentijd is er een hoop veranderd. Leest u mee?

De kelder

De kelder

Onze souterrain is dadelijk ook wel het hart van ons gebouw. Van het verwarmen van het zwembad tot het lichteffect in de kamers, het wordt allemaal vanuit onze kelder gestuurd. Ook kunnen onze hulpttroepen zich terugtrekken in de kantine. Een stevige maaltijd erin en hup weer aan het werk. Onder de grond is een parkeergarage gerealiseerd waar straks 60 auto’s het dak droog kunnen houden. Verder is het de plek met een hidden gem: een knusse kroeg voor echte Brabantse gezelligheid.

Begane grond

Begane grond

De begane grond biedt -naast de receptie en hotellobby- ook eetgelegenheid aan. Hier vindt u een uitnodigende bar, ontbijtbuffet en à la carte restaurant en een live cooking restaurant. Onze keuken beschikt over de nieuwste technologische snufjes en apparatuur. Zo kunnen we straks de buiken vullen van meer dan 600 gasten.Do we need to say more? Yes. De echte eye catcher van het pand is onze opgezette zwevende trap die eruit springt door de hanglampen.

Een wist-je-datje

Een wist-je-datje

Elke drie weken kwam er één verdieping bij

Eerste etage

Eerste etage

Meet en greet, work hard play hard: geef het beestje een naam. Op deze etage kunnen al onze zakelijke gasten zich banen in de luxe wereld van vergaderen. Denk hierbij aan de nieuwste audio en visuele apparatuur in één van onze 24 multifunctionele zalen. De keuze is reuze. Grote bijeenkomsten zullen straks plaatsvinden in Hotel Eindhoven-Best waarbij wij 800 gasten in theater-opstelling kunnen verwelkomen. Ook kleine bijeenkomsten, vergaderen op de twaalfde etage of hybride meetings is straks mogelijk. Alle zalen beschikken over voldoende daglicht en akoestische plafonds waardoor u optimaal kunt vergaderen. In onze foyer kan er koffie getapt worden en staan er zoete lekkernijen op u te wachten.

Tweede etage

Tweede etage

Rust met hoofdletter R vindt u op de tweede etage. Onze wellness etage is voor al onze hotelgasten toegankelijk. Er is een ontwerp gemaakt voor onder meer een grote fitnessruimte, een luxe wellness met 5 verschillende sauna’s met caldarium, een rustruimte, 4 behandelkamers en een riant zwembad waar de hotelgasten kunnen ontspannen. Baantjes-trekkers opgelet: het zwembad is 25 meter lang. Op deze etage is ook onze daktuin te vinden, waar je op hoogte een ontspannen rondje doorheen kunt wandelen.

Derde tot en met elfde etage

Derde tot en met elfde etage

Overwinteren of bijtanken, in combinatie met heerlijk eten en drinken? Ons hotel beschikt over 200 luxe kamers. De hotelkamers variëren van 40m2 tot long-stay appartementen van bijna 120 m2. Deze kamers zijn van alle faciliteiten voorzien: van vrijstaande baden tot draadloze opladers. Als je jezelf een keer mag kietelen, doe het dan in één van onze 22 suites met sauna's en bubbelbaden. Er is ook aan het kroost gedacht waarbij we familiekamers aanbieden.

Twaalfde etage

Twaalfde etage

Beeldt u het mooiste uitzicht van Eindhoven in en u bent waarschijnlijk op de twaalfde etage van Hotel Eindhoven-Best. Deze etage staat in het teken van borrelen en buffelen. Want ja, het is mogelijk om straks op 50 meter hoogte te kunnen vergaderen in één van onze multifuctionele zalen. Ons paradepaardje is toch wel onze Skybar, waarbij er meer dan 200 gasten kunnen dineren, waar de muziek kei leuk is en barmannen u opvangen met cocktails. Your new daily hangout spotdus!

  • Mis geen enkele actie & aanbieding
  • Blijf op de hoogte van exclusieve deals en 72 uursacties
  • Ontvang tips voor scherp geprijsde weekendjes weg

Ontvang de Valk Exclusief Nieuwsbrief!

Een wist-je-datje

Een wist-je-datje

We hebben het hoogste punt bereikt op 28 oktober 2021