Direct naar de contentDirect naar de footer
Powered by GooglePowered by Google

Meeting & Events

Met maar liefst 24 multifunctionele zalen is Valk Exclusief Hotel Eindhoven-Best de perfecte locatie om op zijn Best samen te komen. Op steenworp afstand van luchthaven Eindhoven, nabij het groene Best en Brainport Eindhoven, bevindt zich ons nieuwste Valk Exclusief hotel.

Valk Exclusief Hotel Eindhoven-Best beschikt over 200 luxe kamers en suites, een weelderige wellness, verschillende restaurants waaronder een exclusief rooftop restaurant en een keigezellige Brabantse kroeg.

 • Vergaderen

  Vergaderen

 • Congres

  Congres

 • Rooftop

  Rooftop

 • Brabantse kroeg

  Brabantse kroeg

Eerste etage

Eerste etage

De 15 multifunctionele zalen op de eerste etage van het Valk Exclusief Hotel Eindhoven-Best bieden een uiteenlopende capaciteit. De grootste zaal heeft een capaciteit van wel 750 personen. Ideaal voor uw congres, beurs, presentatie of andere bijeenkomst. Op dezelfde etage bevinden zich meerdere zalen en boardrooms die uitermate geschikt zijn voor uw heisessie, vergadering, workshop of training.

Capaciteit 1e etage
Twaalfde etage

Twaalfde etage

Uw bijeenkomst tot grotere hoogte tillen? Op de hoogste etage van ons hotel bevinden zich 9 luxe zalen, waaronder 4 boardrooms. De grootste zaal biedt ruimte tot 200 personen met een fenomenaal uitzicht op het groene Best of de skyline van Eindhoven. Ons gespecialiseerde events-team creëert samen met u de meest originele en exclusieve events op de meest inspirerende locatie van Valk Exclusief Hotel Eindhoven-Best.

Capaciteit 12e etage
Luxe uitvalbasis nabij de lichtstad met adembenemend uitzicht.
Met onze Brabantse gezelligheid voldoet ons hotel aan het meest belangrijke criterium voor nationale én internationale ontmoetingen.
Neem contact op

Neem contact op

Valk Exclusief Hotel Eindhoven-Best
Eindhovenseweg - Zuid 144
5683 PX Best

Afdeling Sales & Events
+31 (0)40 8000 801
sales@eindhovenbest.valk.nl