Direct naar de contentDirect naar de footer
Powered by GooglePowered by Google

Meeting & Events

Met maar liefst 24 multifunctionele zalen is Valk Exclusief Hotel Eindhoven-Best de perfecte locatie om op zijn Best samen te komen. Op steenworp afstand van luchthaven Eindhoven en nabij het groene Best bevindt zich ons nieuwste en meest duurzame Valk Exclusief hotel.

Valk Exclusief Hotel Eindhoven-Best beschikt over 200 luxe kamers en suites, een weelderige wellness, verschillende restaurants waaronder een exclusief rooftop restaurant en een keigezellige speakeasy kroeg.

Multifunctionele zalen

Multifunctionele zalen

Met maar liefst 24 luxe en multifunctionele zalen is ons nieuwe hotel uniek in zijn soort. De 15 multifunctionele zalen op de eerste etage bieden een uiteenlopende capaciteit. Op de hoogste etage bevinden zich 9 luxe zalen met fenomenaal uitzicht op het groene Best of de skyline van Eindhoven.

Capaciteit zalen
Corporate Eindhoven-Best

Corporate Eindhoven-Best

Voor het regelmatig reserveren van vergaderzalen en hotelkamers bieden wij diverse voordelen. U maakt gebruik van gereduceerde tarieven, eigen accountmanager, online reserveringssysteem voor eigen beheer en inzicht in hotelkamer reserveringen én geheel op rekening verblijven.

Membership
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Valk Exclusief Hotel Eindhoven-Best
Eindhovenseweg - Zuid 144
5683 PX Best

Afdeling Sales & Events
+31 (0)40 8000 801
sales@eindhovenbest.valk.nl

De 24 multifunctionele zalen bieden veel daglicht door de vele glaspartijen en stralen een warme retro sfeer uit.
Luxe uitvalbasis nabij de lichtstad met adembenemend uitzicht.
Met onze Brabantse gastvrijheid voldoet ons hotel aan het meest belangrijke criterium voor nationale én internationale ontmoetingen.

The Best way to meet

  • Duurzaam gecertificeerd

  • Genomineerd design hotel

  • Fenomenaal uitzicht

  • Centrum van de BeNeLux