Direct naar de contentDirect naar de footer

Culinair genieten

Bij het Van der Valk Hotel Eindhoven-Best is een smakelijke maaltijd een pre in ons sfeervolle hotel & restaurant. Komt u genieten van een heerlijk ontbijt, lunch of diner? Het menu is geïnspireerd op de klassieke Franse keuken, met Van der Valk klassiekers.

Menukaarten

Menukaarten

Op het menu van ons à la carte restaurant zullen zowel de all-time-favourites te vinden zijn zoals een uitsmijter en de welbekende schnitzel als de moderne gerechten.

Meer informatie
Brabantse kroeg

Brabantse kroeg

In onze kelder bevindt zich een hidden gem: een knusse speakeasy kroeg voor echte Brabantse gezelligheid met een trendy touch.

Meer informatie
Vis van de chef

Met uw persoonlijke kortingsvoucher in de Valk Exclusief-app profiteert u bij deelnemende hotels dagelijks van het gerecht van de chef en de dinerdeal. Bovendien krijgt u korting op onze smaakvolle wijnen. Heeft u de Valk Exclusief-app al?

Meer informatie
Rooftop restaurant

Rooftop restaurant

OPENING SOON
We willen hier graag een concept neerzetten waarbij de voetjes van de vloer gaan, er lekkere gerechten op de kaart staan en de cocktailglazen rijkelijk gevuld worden.

Reviewz
Gemiddelde score:
9,1
76 beoordelingen
Alle beoordelingen
Geniet en ontspannen
Hotel Eindhoven-Best Elske Somers 

Glutenvrij vriendelijk! Als eerste van alle ervaringen bij van der Valk! Echter kan het verwarmen van de broodjes en pancake beter en meer kindvriendelijke. Wel een dikke 8 geef ik jullie hiervoor. Fantastisch personeel wat werk met een lach.