Direct naar de contentDirect naar de footer

Zaal huren Eindhoven

Wilt u graag een zaal huren en bent u op zoek naar een vergaderruimte in Eindhoven? Zaalverhuur Eindhoven is uniek in zijn soort bij het nieuwe van der valk hotel Eindhoven – Best. Deze vergader locatie naast de luchthaven en snelwegen A2, A50 en A59 is uitstekend bereikbaar. Zelfs met het openbaar vervoer is deze vergader locatie bij Eindhoven centraal gelegen. Voor het huren van een zaal wordt u volledig ontzorgd door het gespecialiseerde events team. Naast de verhuur van een vergaderzaal is Hotel Eindhoven – Best uitstekend als feestlocatie in Eindhoven met feestzalen. Het hotel beschikt over privé zalen en uiteenlopende capaciteiten. Hieronder vindt u meer informatie voor een zaal huren in Eindhoven.

Zaal aanvragen

Zaalverhuur

 • Vergaderruimte

  Vergaderruimte

  • Warme retro sfeer
  • Natuurlijk daglicht
  • Gratis parkeren

  Een boardmeeting, vergaderruimte of trainingsruimte en zelfs product presentaties. Zet ieder event kracht bij door een volledig ontzorgde dag met uitstekende audiovisuele faciliteiten.

 • Feestzaal

  Feestzaal

  • Verjaardag zaal
  • Exclusieve ruimte
  • Aankleding

  Een privé zaaltje of feestzaal huren in Eindhoven op een unieke en nieuwe locatie is van belang om een onvergetelijke dag te creëren.

 • Congreszaal

  Congreszaal

  • Bereikbaarheid OV
  • Breakoutzalen
  • Bijzondere locatie

  Met enorm ruimte zalen en de moderne faciliteiten, bieden wij de perfecte setting voor grote conferenties, congressen en seminars.

Waarom kiezen voor Van der Valk Hotel Eindhoven - Best?

Waarom kiezen voor Van der Valk Hotel Eindhoven - Best?

 1. Bereikbaarheid van Eindhoven: Ons hotel is gunstig gelegen nabij de snelweg, op slechts enkele minuten van het centrum van Eindhoven en en de luchthaven. Dit maakt ons de ideale locatie bij Eindhoven voor zowel lokale als internationale gasten.
 1. Vergaderlocatie in Eindhoven: Wij bieden een ruime keuze aan zalen van verschillende groottes en opstellingen nabij Eindhoven. Van kleine vergaderzalen tot grote conferentiezalen, wij hebben de perfecte ruimte voor uw evenement. Al onze sfeervolle zalen zijn voorzien van de nieuwste audiovisuele apparatuur en gratis wifi.
 1. Evenementenlocatie in Eindhoven: Ons gedreven en ervaren team staat klaar om u te ondersteunen tijdens en voorafgaand aan uw congres. Van technische ondersteuning tot eten en drinken. Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld, zodat u zich kunt focussen op uw gasten.
Omgeving Eindhoven

Contacteer ons vandaag nog!

Bent u geïnteresseerd in zaalverhuur in Eindhoven? Stuur dan gerust een bericht naar sales@eindhovenbest.valk.nl of dien uw aanvraag voor het huren van een zaal gemakkelijk online in.

Van der Valk Hotel Eindhoven-Best – Uw partner voor zaalverhuur in Eindhoven!

Zaal aanvragen
Reviewz
Gemiddelde score:
9,3
586 beoordelingen
goed comfortabel hotel
Hotel Eindhoven-Best gerrit 

heel vriendelijk personeel we hebben genoten