Direct naar de contentDirect naar de footer

Sweet dreams

Droom (letterlijk en figuurlijk) weg in één van onze 200 kamers. Voor elke portemonnee zit er wat tussen en de kamers variëren van 40 tot 120 vierkante meter. Van de standaard kamers tot familiekamers, mindervalide kamers en riante suites.

Wat kunt u verwachten?

Wat kunt u verwachten?

Denkt u aan Eindhoven dan denkt u vast en zeker ook aan Philips. Netflix & chill avonden worden mede mogelijk gemaakt door de televisies van Philips. Het is u vast een keer overkomen, het vergeten van de telefoonoplader. In Hotel Eindhoven-Best zijn alle kamers voorzien van draadloze opladers. Het kamerlicht kunt u bedienen door middel van de dimlichten van Utilicht.

En dan hebben we het nog geen eens over de telefoon in onze suites gehad. Jaha, ga daar maar eens goed voor zitten. Zo willen we op elke suite een old school telefoon plaatsen.


En verder?

En verder?

Elke kamer is voorzien van een half losstaand bad met een aparte douche. Wist u bijvoorbeeld dat ruim 60 procent van de Nederlandse consumenten de kleur van badkamerkranen en bijpassende accessoires een belangrijk onderdeel van de sfeerbeleving in de badkamer vindt? Ook wij. De makers van Hansgrohe zorgen ervoor dat er gedoucht kan onder een Champagnekleurige douche met matchende kranen en accessoires. Yeah!

Na het douchen of badderen kunt u vervolgens losgaan met de one and only Dyson Föhn. Wanneer de haren in model zitten en u in uw favoriete outfit bent gestapt, is het de hoogste tijd om in één van onze drie restaurants plaats te nemen.

Wanneer u uitgegeten bent, rolt u zo door naar de grandioze bedden van Swiss Sense.
Sweet dreams

Hotel Eindhoven-Best in plaatjes!

Photo credits
@theposterclub
@Pinch_london