Direct naar de contentDirect naar de footer

Menukaart

Voorgerechten

Voorgerechten

  • Brood

    7,50

    Zuurdesembol met knoflookboter en truffelmayonaise

  • Oesters Spéciales Geay no. 4 | 6 stuks

    21,50

    Citroen en sjalottenvinaigrette

  • Carpaccio Caprese

    16,00

    Zongedroogde tomaat, mini mozzarella en basilicum

  • Steak tartaar

    15,00

    Tartaar van rauw rundvlees, augurken en brioche toast

  • Okonomiyaki

    17,50

    Japanse hartige pannekoek, tataki van tonijn, avocado en frisse komkommer salade

  • Ceviche van zeebaars

    16,50

    Citrus, avocado en spicy zoete aardappel

  • Gerookte paling

    17,50

    Op brioche toast met crème fraîche en haring caviaar

  • Burrata

    15,50

    Licht pittige hummus, geroosterde groenten en burrata

  • Tartaar van rode biet

    15,00

    Ajo blanco, geroosterde amandel, witte druiven en balsamico (vegan)

Soep

Soep

  • Kruidige tomatensoep

    7,00

    Basilicumolie en crème fraîche, geserveerd met een broodje

  • Uiensoep

    8,50

    Gegratineerd met Gruyère

Salades

Salades

  • Salade Caesar

    16,00

    Romaine sla, Parmezaanse kaas, ansjovis, croutons en gekookt ei Keuze uit: gamba, kip of vega

  • Salade gerookte zalm

    16,50

    Romaine sla, gerookte zalm en avocado

  • Salade Crottin de Chavignol

    16,50

    Lauwwarme geitenkaas uit de oven, gekarameliseerde noten, abrikozen en truffelvinaigrette

  • Salade Tête de moine

    14,50

    Verse aardbeien, appelstroop en krokante amandel

Vis hoofdgerechten

Vis hoofdgerechten

  • Sliptong

    24,50

    Citroen, peterselie, seizoensgroenten en remoulade

  • Bouillabaisse

    26,50

    Bisque van Hollandse garnalen op Oosterse wijze rijkelijk gevuld met diverse vissoorten en naanbrood

  • Linguine aglio e olio

    22,50

    Licht pikante linguine pasta met knoflook, rode peper, peterselie en gebakken gamba's

  • Zalmfilet à la chef

    24,50

    Inspiratie van de dag bereidt door onze chef

Vlees hoofdgerechten

Vlees hoofdgerechten

  • Schnitzel

    21,00

    Gebakken champignons, spek, ui, haricots verts en truffelmayonaise

  • Cheeseburger van de BBQ

    20,00

    Brioche bun, gekonfijte uien, bacon, cheddar en baconnaise

  • Steak van de BBQ

    26,50

    Steak van de BBQ

  • Tournedos (225 gr.)

    34,50

    Malse ossenhaas met seizoensgroenten en pepersaus

  • Ibericohaas van de BBQ

    24,50

    Seizoensgroenten met romige truffeljus en paddestoelen

  • Piepkuiken

    22,50

    Uit de rotisserie met aardappelsalade en seizoensgroenten

  • Gestoofde ibérico wang

    21,50

    In teriyakisaus, kokosrijst en seizoensgroenten

  • Steak tartaar

    21,50

    Tartaar van rauw rundvlees, augurken en brioche toast

Vega hoofdgerechten

Vega hoofdgerechten

  • Vegan schnitzel

    21,00

    Citroen, salade en vegan mayonaise

  • Triple cheese cauliflower

    23,50

    Gegratineerde bloemkool van de BBQ, spinaziepesto en balsamico vinaigrette

  • Spitskool van de BBQ

    21,50

    Spicy muhammara, pijnboompitten en granaatappel

  • Truffelravioli

    21,00

    Gevuld met ricotta, romige truffelsaus, paddestoelen en Parmezaanse kaas

  • Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met verse friet en mayonaise.

Bijgerechten

Bijgerechten

  • Verse friet met mayonaise

    2,50
  • Botersla

    2,50
  • Ratatouille uit de oven

    4,75
  • Gestoomde seizoensgroenten

    4,75
  • Roseval aardappel uit de oven met rozemarijn

    4,75
  • Witlof met ham en kaas gegratineerd

    4,75
Desserts

Desserts

  • Crème brûlée van passievrucht

    9,00

    Met witte chocolade sorbet

  • Dame blanche

    12,50

    Vanille-roomijs, slagroom en chocoladesaus

  • Zomerkoninkjes

    10,50

    Verse aardbeien, amandelcake, MonChou crème, vanille en citroen

  • Coupe colonel

    11,50

    Frisse zomercocktail van citroen, vodka en citroensorbet

  • Kaasassortiment

    14,00

    Selectie van kazen met fruitcompote