- Hotel naam
- Hotel Eindhoven-Best
- Adres
- Eindhovenseweg - Zuid 144
- Postcode en plaats
- 5683PX Best
- Locatie
- Open in Google Maps
Menukaart
Zie de betekenis van de allergenen onderaan de pagina.
Voorgerechten
Brood
7,50 Zuurdesembol met knoflookboter en truffelmayonaise
Oesters Spéciales Geay no. 4 | 6 stuks
21,50 Citroen en sjalottenvinaigrette
Carpaccio Caprese
16,00 Zongedroogde tomaat, mini mozzarella en basilicum
Steak tartaar
15,00 Tartaar van rauw rundvlees, augurken en brioche toast
Graved Lax
16,50 Gerookte Noorse zalm ingelegd in groene kruiden vinaigrette met mierikswortelmayonaise en toast.
Okonomiyaki
17,50 Japanse hartige pannekoek, tataki van tonijn, avocado en frisse komkommer salade
Ceviche van zeebaars
16,50 Citrus, avocado en spicy zoete aardappel
Gerookte paling
17,50 Op brioche toast met crème fraîche en haring caviaar
Burrata
15,50 Licht pittige hummus, geroosterde groenten en burrata
Tartaar van rode biet
15,00 Ajo blanco, geroosterde amandel, witte druiven en balsamico (vegan)
Soep
Kruidige tomatensoep
7,00 Basilicumolie en crème fraîche, geserveerd met een broodje
Uiensoep
8,50 Gegratineerd met Gruyère
Salades
Salade Caesar
16,00 Romaine sla, Parmezaanse kaas, ansjovis, croutons en gekookt ei Keuze uit: gamba, kip of vega
Salade gerookte zalm
16,50 Romaine sla, gerookte zalm en avocado
Salade Crottin de Chavignol
16,50 Lauwwarme geitenkaas uit de oven, gekarameliseerde noten, abrikozen en truffelvinaigrette
Salade Tête de moine
14,50 Verse aardbeien, appelstroop en krokante amandel
Vis hoofdgerechten
Sliptong
24,50 Citroen, peterselie, seizoensgroenten en remoulade
Bouillabaisse
26,50 Bisque van Hollandse garnalen op Oosterse wijze rijkelijk gevuld met diverse vissoorten en naanbrood
Linguine aglio e olio
22,50 Licht pikante linguine pasta met knoflook, rode peper, peterselie en gebakken gamba's
Zalmfilet à la chef
24,50 Inspiratie van de dag bereid door onze chef
(Vraag aan de medewerker voor de actuele allergieën)
Vlees hoofdgerechten
Schnitzel
21,00 Gebakken champignons, spek, ui, haricots verts en truffelmayonaise
Cheeseburger van de BBQ
20,00 Brioche bun, gekonfijte uien, bacon, cheddar en baconnaise
Steak van de BBQ
26,50 Steak van de BBQ
Tournedos (225 gr.)
34,50 Malse ossenhaas met seizoensgroenten en pepersaus
Ibericohaas van de BBQ
24,50 Seizoensgroenten met romige truffeljus en paddestoelen
Piepkuiken
22,50 Uit de rotisserie met aardappelsalade en seizoensgroenten
Gestoofde ibérico wang
21,50 In teriyakisaus, kokosrijst en seizoensgroenten
Steak tartaar
21,50 Tartaar van rauw rundvlees, augurken en brioche toast
Vega hoofdgerechten
Vegan schnitzel
21,00 Citroen, salade en vegan mayonaise
Triple cheese cauliflower
23,50 Gegratineerde bloemkool van de BBQ, spinaziepesto en balsamico vinaigrette
Spitskool van de BBQ
21,50 Spicy muhammara, pijnboompitten en granaatappel
Truffelravioli
21,00 Gevuld met ricotta, romige truffelsaus, paddestoelen en Parmezaanse kaas
Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met verse friet en mayonaise.
Bijgerechten
Verse friet met mayonaise
2,50 Botersla
2,50 Ratatouille uit de oven
4,75 Gestoomde seizoensgroenten
4,75 Roseval aardappel uit de oven met rozemarijn
4,75 Witlof met ham en kaas gegratineerd
4,75
Desserts
Crème brûlée van passievrucht
9,00 Met witte chocolade sorbet
Dame blanche
12,50 Vanille-roomijs, slagroom en chocoladesaus
Zomerkoninkjes
10,50 Verse aardbeien, amandelcake, MonChou crème, vanille en citroen
Coupe colonel
11,50 Frisse zomercocktail van citroen, vodka en citroensorbet
Kaasassortiment
14,00 Selectie van kazen met fruitcompote