Direct naar de contentDirect naar de footer

Kers menu

Het kerstmenu staat voor 95% vast

Voorgerechten

Voorgerechten

  • Steak tartaar

    Creme van oude kaas, soldaatje met pata negra, mayonaise van hazelnoten.

  • Krab met gerookte paling

    Schuim van miso, tempura crunch en furikake.

  • Tartelette met geitenkaas

    Rucola, vijgen, balsamico, pecannoten.

Tussengerecht

Tussengerecht

  • Velouté van pompoen en kokos

    Duck spring roll, bosui, kruidenolie en spicy harissa.

  • Velouté van pompoen en kokos

    Falafel, kruidenolie en spicy harissa.

  • Bisque van Hollandse garnalen

    Bosui, gamba, kruidenolie en spicy harissa.

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

  • Duo van rund tournedos en sukade

    Mousseline van truffel, seizoensgroenten en truffeljus.

  • Gestoomde tongfilet gevuld met rivierkreeft

    Gegrilde coquille, mousseline van aardappel en seizoensgroenten met champagne beurre blanc.

  • Ravioli met ricotta en spinazie

    Saus van eekhoorntjesbrood, gebakken paddenstoelen en Parmezaanse kaas.

Dessert

Dessert

  • Assortiment van Hollandse kazen

    4 stuks en bijpassend garnituur.

  • Toekan Christmas special grand dessert

    • Bavarois van kersen en mon chou.
    • Pain perdu met mascarpone ananas en Valk rum.
    • Vanille-ijs met toffe saus.
    • Lolly van pure chocolade, rozemarijn en zeezout.