Direct naar de contentDirect naar de footer

Mosselkaart

Voorgerecht

Voorgerecht

  • Ajo Blanco

    16,50

    Gemarineerde mosselen met knoflook, peterselie, geroosterde amandel, meloen en brioche toast

  • Mosselen saganaki

    17,50

    Mediteraanse mosselen gestoofd in tomatensaus met houtgerijpte feta en gegrilde toast

    Wijntip: Trimbach Pinot Blanc 8,25 | 42,95

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

  • Mosselen 1862

    24,50

    Gekookt in 1862 Chardonnay, met peterselie, knoflook en citroen. Geserveerd met gegrilde toast, remoulade en cocktailsaus

  • Mosselen Tipsy Toucan

    24,50

    Gekookt in Tipsy Toucan bier, met peterselie, knoflook en citroen. Geserveerd met gegrilde toast, remoulade en cocktailsaus

  • Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met friet en mayonaise