Direct naar de contentDirect naar de footer

Welkom in Hotel Eindhoven-Best

Bedankt dat u gekozen heeft voor Van der Valk Hotel Eindhoven-Best!

Via deze online room directory verkrijgt u meer informatie over ons hotel en de directe omgeving. Voor vragen en informatie kunt u te allen tijde terecht bij onze hotelreceptie. Onze receptie is tevens 24 uur per dag telefonisch (tel.9) te bereiken.

Namens ons gehele team wensen wij u een heel fijn verblijf in hotel Eindhoven-Best

Uitchecken

Uitchecken

Wij verzoeken u vriendelijk voor 11:00 uit te checken. Voor onze suites verzoeken wij u vriendelijk voor 12:00 uur uit te checken.

Op basis van beschikbaarheid is later uitchecken mogelijk tegen een meerprijs van €10,00 per uur. Informeer bij onze receptie naar de mogelijkheden.

Ontbijt

Ontbijt

Dagelijks serveren wij het ontbijtbuffet in het restaurant. Uw gewenste tijd kunt u vastleggen bij onze receptie.

Als u een kamer heeft gereserveerd zonder ontbijt, kunt u altijd het ontbijt voor €19,50 voor volwassenen of €11,50 voor kinderen 3 t/m 12 jaar bij boeken.

Maandag t/m vrijdag:
06:30 uur - 10:30 uur

Zaterdag & zondag:
07:00 uur - 11:00 uur

 • Eten & drinken

  Eten & drinken

  Voor een heerlijke lunch- of diner kunt u zeven dagen per week terecht in ons à la carte restaurant op de begane grond. Wij raden u aan om vooraf u tafel te reserveren bij onze hotelreceptie.

  Maandag t/m zondag lunch:
  11:00 uur - 17:00 uur

  Maandag t/m zondag diner:
  17:00 uur - 22:00 uur

 • Kamer faciliteiten

  Kamer faciliteiten

  Wasservice

  Op uw kamer bevindt zich een wasformulier waarop u kunt aangeven welke items u graag gewassen wilt. Indien u voor 08:30 uur uw was met het ingevuld formulier inlevert, kunt u deze rond 19:00 uur ophalen bij de receptie.

  Strijkplank en strijkijzer

  Mocht u graag gebruik wenst te maken van een strijkplank met een strijkijzer mag u ten alle tijden bellen naar de receptie (nummer 9), wij zullen de strijkijzer met de strijkijzer zo snel mogelijk naar uw kamer brengen.

  Draadloos opladen

  Oplader vergeten? Geen probleem! In iedere kamer is het mogelijk om uw telefoon draadloos op te laden.

 • Fietsverhuur

  Fietsverhuur

  Huur bij Van der Valk hotel Eindhoven-Best. Een tochtje door het groene hart van Brabant is niets minder dan de hemel. Kies voor een Qwic Professional 7 versnellingen fiets óf ervaar de trapondersteuning met de Qwic ebikes. Neemt u uw eigen fiets mee? Dan kunt u deze veilig stallen in onze riante fietsenstalling. Er zijn voldoende oplaadpunten aanwezig voor E-bikes.

  Qwic Professional 7 versnellingen fiets: á € 17,50 per fiets per dag

  Qwic E-bike met elektrische ondersteuning: á € 30,- per fiets per dag

  Wij bieden kinderzitjes enkel in combinatie met standaard fietsen aan. Deze worden niet i.c.m. e-bikes aangeboden.

Room Service

Room Service

Wenst u roomservice te bestellen? Geen enkel probleem! Wij vragen voor onze roomservice een toeslag van € 20,00. U kunt de QR code scannen op de televisie. Werkt dit niet? Neem contact op met de receptie nummer 9 om ons room service menu te kunnen bekijken, kunt u naar de volgende link u kunt hierna telefonisch uw bestelling plaatsen.

Fitness & Wellness

Fitness & Wellness

Op de tweede etage van ons hotel bevindt zich ons luxe fitness- en wellness center, waar u na een dagje inspannen heerlijk kunt ontspannen.

OPENINGSTIJDEN:

Sauna's en stoomcabine
Maandag t/m zondag: 07:00 uur tot 23:00.

Zwembad:
Maandag t/m zondag:
07:00 uur - 23:00 uur

Fitness:
Onze fitness is 24/7 geopend.

Deze faciliteiten zijn gelegen op de 2e etage van het hotel met aansluitend onze prachtige daktuin.

Huisregels Fitness & Wellness

Huisregels Fitness & Wellness

HUISREGELS:

 • Gebruik van de wellness is enkel toegestaan met badkleding.
 • Gebruik van de wellness is alleen toegankelijk voor onze hotelgasten.
 • Wij verzoeken u in de wellness een handdoek te gebruiken op de zit- en liggedeeltes, ook in de verschillende sauna's en het stoombad.
 • Het dragen van bad/teen slippers is gewenst. Badjassen zijn te huur bij de receptie voor €12,50 per stuk en een borg van €25,- per kamer.
 • Het fitness- en wellness center is toegankelijk voor gasten vanaf 16 jaar. Het zwembad is wel toegankelijk voor kinderen onder de 16 jaar.
 • Klaar met uw work-out? Dan vragen wij u het gebruikte fitnessapparaat te reinigen met de daarvoor bestemde middelen die u aantreft in de fitnessruimte.

Overige informatie

Parkeren

Onze hotelgasten kunnen gratis parkeren op het parkeerterrein. Voor gasten van buitenaf is het betaald parkeren. Er zijn 420 plaatsen inclusief 3 mindervalide plaatsen. Het hotel beschikt over 65 overdekte parkeerplekken. Vliegensvlug laden bij onze laadpalen. Zo zijn er 30 tesla supercharging & 3 DC laders (snelladers) aanwezig.

Meeting Rooms
Op de 1e en 12e etage van ons hotel treft u onze meeting rooms aan. Woont u een bijeenkomst bij? Bekijk dan bewegwijzeringsschermen in onze lobby, of vraag onze receptiemedewerkers voor aanvullende informatie.

WiFi
In het gehele hotel kunt u kosteloos gebruik maken van high-speed WiFi via het netwerk Hotel Eindhoven-Best

Chromecasten
Wist u dat u onder andere Netflix, Videoland en andere streamingsdiensten kunt openen op uw televisie? Druk hiervoor op het chromecast-knopje op uw afstandsbediening (deze bevindt zich rechtsonder de aan-/uitknop) en volg de stappen op uw televisie. Hiernaar kunt u uw mobiele device (d.w.z. iPhone, tablet, laptop etc) koppelen en u favoriete serie of film afspelen.

Minibarbox

Minibarbox

Een gevulde minibar? Bestel ons minibarpakket bij de receptie voor €18,50 per box