Direct naar de contentDirect naar de footer

It's all about the details

Alice van der Valk ontfermt zich over de complete inrichting van Hotel Eindhoven-Best. Dit doet zij niet alleen maar met hulp van onder andere haar dochter Daimy van der Valk en Lars Binda die straks Hotel Eindhoven-Best zullen runnen. Recente projecten die Alice op haar naam heeft staan zijn onder andere Ivy Boutique Wellness, De Valk Versmarkt en Van der Valk Hotel Apeldoorn. Inspiratie haalt Alice uit haar omgeving, reizen en het doorspitten van interieur tijdschriften. You go, Alice!

We kunnen alvast verklappen dat er elementen uit de jaren zeventig en tachtig worden doorgevoerd in het interieur van Hotel Eindhoven-Best. Denk hierbij aan een touch of gold, vintage materialen, bijzonder marmer en notenhout elementen.

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief

Een voorproefje

  • Een voorproefje

    Restaurants

    Hotel Eindhoven-Best krijgt straks 3 verschillende restaurants. De nieuwsgierige aagjes onder ons kunnen hier meer informatie vinden.

  • Een voorproefje
De stand van zaken

De stand van zaken

Met veel plezier wordt er samengewerkt met interieurbouwer Nijboer. De ideeën, materialen, kleuren en sfeer van Alice worden door een team van Nijboer omgezet in sfeerimpressies, technische tekeningen en uiteindelijk het eindproduct.

Zo zijn de mannen van Nijboer momenteel druk bezig met het timmeren van alle kasten en bureau's in de hotelkamers. Ook zijn er inmiddels ontwerpen gemaakt voor de hotelbar en verschillende suites.

Het tapijt wordt volgens een speciaal proces geproduceerd in Amerika door de firma EMRA uit Best. De tegels voor onder andere de badkamers zijn ingeslagen bij Masterstone BV.

Impressie van Hotel Eindhoven-Best!